На главную » Секрет якісних вікон в Дніпрі

Секрет якісних вікон в Дніпрі

Коли обговорюються, які саме вікна в Дніпрі потрібні замовнику, в першу чергу акцент робиться на їх практичних характеристиках. Серед таких:

  • ✓ Енергоефективність. Двокамерні або трикамерні склопакети зі склом низької теплопровідності мають більший опір перенесенню тепла. Разом з рамами, виготовленими з багатокамерного профілю, вони дозволяють створити рішення, що зберігають тепло взимку та прохолоду влітку. Це допомагає заощаджувати на енергоносіях.

  • ✓ Надійність. Використання високоякісної фурнітури, такої як замки, ручки і петлі, для забезпечення надійності та тривалості вікон, профілю та ущільнювачів з довговічних матеріалів забезпечує комфортну експлуатацію вікон у Дніпрі впродовж десятків років.

  • ✓ Розгляньте можливість встановлення енергоефективного скла з покриттям, що вбирає сонячні промені, для захисту від перегріву приміщення влітку.

  • ✓ Важливо, щоб вікна у Дніпрі були встановлені професіоналами для максимальної ефективності та герметичності. Понад половина проблем виникають саме через неправильний монтаж.

 

Також під час вибору компанії-підрядника зверніть увагу на гарантію. Вас повинні насторожити як надто короткі, так і задовгі терміни. Другий момент — на що саме надається гарантія. Дуже добре, якщо це саме вікно у Дніпрі, послуги з його встановлення та фурнітура https://oknavik.dp.ua/ua/window/plastic-windows/. В такому випадку ви захищені повністю.

Компанія “Окнавік” — відомий регіональний виробник вікон у Дніпрі, що надає комплексні послуги в місті та області. Обирайте якість за помірними цінами.